perjantai 28. marraskuuta 2014

Jo joutui armas aaaaaika...


Matleena,hyvä ystäväni lapsuusajjoilta, anto hiukan ajattelemisenaihetta,tämän tulevan joulun suhteen.Meillä ku nyt on pikku herra N,nii ev varmaan voi sivuttaa tätä juhulaa ennää samallalailla ko tähä asti.Muutamina viime vuosina ko tämä eijoo ennää tuntunu yhtääsamalta ko sillon ku asuttii vielä kotona koko meijän perhe.Oli laatikot,kinkut,kuuset,lahajat,aamupala pukit...Se jouluntunnelma om puuttunu tyysti!

Nytte mää aattelin skarpata jo aijjoissa,vaikka myöhää kai tämä on alottaa vasta marraskuul lopulla aattelemmaa,että teen ite kaikki koristeet tänä jouluna,oikeen kuningasidea!7kk pikku herra N kanssa ko ei palijo päivisi vielä yhesä askarrella.Mutta mää en lannistu!

Nytte otan ryhtiliikkee joulun valamisteluissa,että saan ihan tästä ekasta joulusta lähtijen antaa pikku miehelle sen tunnelmallisen joulun,tuoksunee,kuusinee(no Herra T oli sitä mieltä,että ei mittään kuusta VIELÄ tänä jouluna tarvita),aamuohojelminnee,ja ennen kaikkia yhessä olleillen vaan.

Voinkohan mää saaha luovuksi mun lapselle ne ihanat lapsuuven joulut,mitä mun äiti ja isä mulle anto?Ne jotka on tallentunu muistojen sopukoihin ja voin ne nytte ammentaa omalle pienokaiselle.Yritykseni on kova!


Mitenkä te aattelitte valamistautua jouluu ja mitä aattelitta askarrella?
Voisimpa koittaa panna teille ohojeen kuvineen ainaki tuolle toiselle kuusista.
Ja kenpä tietää vaikka panisin niistäki mikkä on tuolla "to do" -"kansiosa"!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti